Verdiep en verrijk je skills met onze masterclasses

Leer high-level technieken te beheersen, ontwikkel jezelf als professional en beteken meer voor jouw cliënten.

Lees meer over de masterclasses
Masterclasses voor professionals

Maak een duurzame impact op het leven van jouw cliënten

Wat als je jouw cliënten nog beter kon helpen? Door meer diepgang te vinden in behandelingen en een duurzame impact te maken als high-level masseur? Zodat mensen naar jouw praktijk komen voor jou. Voor alles wat jij hen geeft. Keer op keer.

Een diepere staat van rust en ontspanning

De tijd waarin we leven, vraagt om een ander soort behandelaar. Een massagetherapeut die kan voldoen aan de diepere noden van mensen. Iemand die technieken beheerst om het zenuwstelsel diep tot rust te brengen in deze gehaaste, kunstmatige maatschappij. Mensen hebben behoefte aan een professional die een echte impact maakt op hun lichaam en geest.

Meer voor anderen betekenen begint bij jezelf. Investeer in jouw vaardigheden met een masterclass op topniveau.

Meld je aan voor een masterclass

Jouw wellness aanbod verrijkt

 • 01 / 05

  Personal Presence

  De Power of Presence Masterclass helpt jou te groeien als behandelaar, mens en ondernemer. Je laat beperkende overtuigingen over jezelf los en leert op bijzondere wijze aanwezig te zijn. Alleen zo kun je een echte, duurzame impact maken op je cliënten.

 • 02 / 05

  Next Level Relaxation I

  De Next Level Relaxation I Masterclass is praktisch en hands-on. Je verrijkt je skills als masseur en krijgt technieken van de hoogste kwaliteit in de vingers. Bijvoorbeeld uit de craniosacraal therapie.

 • 03 / 05

  Next Level Relaxation II

  De Next Level Relaxation II Masterclass is praktisch en hands-on. Je verrijkt je skills als masseur en krijgt technieken van de hoogste kwaliteit in de vingers. Bijvoorbeeld uit de Ayurveda, deep lomi en freestyletechnieken.

 • 04 / 05

  Ayurvedic Flow

  Een ongezien mooi massageprotocol vanuit Kerala, India. Leer te bewegen als water en het lichaam van de cliënt naar 1 geheel te brengen.

 • 05 / 05

  Een-op-een trajecten

  Voor professionals die sneller vooruit willen bewegen en een groot commitment hebben op groeien op persoonlijk gebied, competenties en het zakelijke aspect. Diegene die een of meerdere masterclasses succesvol hebben afgerond, komen in aanmerking voor een-op-een traject van een half jaar of een jaar.