Breng jouw team naar een hoger niveau

Laat je masseurs zich ontwikkelen tot high-level massagetherapeuten. Professionals die passen bij de kwaliteit van jouw spa of wellnesscentrum.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Masterclasses voor bedrijven

Creëer succes met onze bewezen inzichten en trainingen

Er is meer vraag naar wellness en ontspanning dan ooit. Dit is hét moment om te investeren in de kwaliteit van jouw medewerkers. Met Presuro’s masterclasses leert jouw team high- level massagetechnieken te gebruiken om gasten in een diepe staat van ontspanning te brengen.

Masseurs op absoluut topniveau

Om tegemoet te komen aan de wensen van nu, is een nieuwe aanpak nodig. Standaard masseurs verliezen hun bestaansrecht. Ze kunnen niet de diepe ontspanning brengen waar mensen naar verlangen in deze gehaaste, kunstmatige maatschappij.

Met onze masterclasses til je jouw wellness aanbod naar een nieuw niveau. Je creëert masseurs op absoluut topniveau. Waardoor gasten jouw spa telkens verlaten met lichtheid in hun lichaam en geest. En een grote glimlach op hun gezicht.

Bespreek de mogelijkheden

Geef het cadeau van ontwikkeling

Met een goede opleiding geef je jouw team het cadeau van professionele ontwikkeling. Een waardevol geschenk dat ze hun hele carrière met zich meebrengen. Je geeft een duidelijke boodschap aan jouw medewerkers: hun groei en ontwikkeling is belangrijk. Wat ervoor zorgt dat professionals graag voor jou werken. Daarnaast zorgt de juiste techniek voor minder uitval en ziekteverzuim bij masseurs.

Bespreek de mogelijkheden

Waarom kiezen high-end spa's en wellnesscentra voor Presuro?

 • 01 / 03

  De beste technieken

  Om mensen in een diepere staat van ontspanning te brengen, zijn de beste technieken nodig. Tijdens de masterclasses leren masseurs high-level skills die ze direct kunnen toepassen in hun massages. Zoals ayurvedische methodes en craniosacriaal therapie.

 • 02 / 03

  Ontwikkeling als professional

  De ontwikkeling van de masseur staat centraal. Als mens en professional. Waar kan hij of zij nog groeien? In professionaliteit, kwaliteit en mindset. Diepgaande aandacht wordt besteed aan de kracht en het zelfvertrouwen van de masseur.

 • 03 / 03

  Pure aanwezigheid

  Masseurs leren als geen ander te observeren en in te spelen op wat het lichaam nodig heeft. Ze stralen rust en pure aanwezigheid uit. En zijn in staat om de mensen op hun tafel een ervaring te geven die een leven lang bij ze blijft.